Familieleden op dezelfde weg op de bon

dinsdag 27 januari 2015

Zuidhorn - De politie heeft maandmiddag een 18-jarige vrouw en een 21-jarige man, afkomstig uit Oldehove, een bekeuring gegeven. De twee, familieleden van elkaar, gingen op de N983 op de bon.

Tijdens een surveillance met een onopvallende videoauto zagenagenten nabij Den Ham op de N983 een extreem verlaagde auto rijden. Het voertuigwas voorzien van niet deugdelijke kentekenplaat. Reden om de 18-jarigebestuurster een stopteken te geven. Er volgde een controle en al snel werdduidelijk dat het n en ander mis was met de auto. De handrem werkte niet, deaccu zat los, n van de banden was zeer zacht en in de voorruit zat een grotebarst. De automobiliste kreeg een bekeuring voor niet werkende remmen. Daarnaastmoet ze de gebreken repareren en vervolgens de auto bij de RDW laten herkeuren.Tot die tijd mag er geen gebruik van de auto worden gemaakt.

Andere auto

Volgens de vrouw was haar 21-jarige familielid de eigenaar van de auto.Diezelfde middag kwamen agenten hem ook tegen in een andere auto. Hij reedeveneens op de N983. De bestuurder viel op omdat hij met hoge snelheid door een60-kilometerzone reed. Uiteindelijk werd een gemiddelde snelheid van 107kilometer per uur geconstateerd. De man kreeg een stopteken en hij kreeg eenbekeuring.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tolbert | 112 alarmeringen Tolbert | Goedkoop Tanken in Tolbert | Supermarkten in Tolbert | Weerbericht Tolbert