Politie onderzoekt brandstichting

vrijdag 2 juli 2010

Afgelopen weekend is er in de nacht van vrijdag op zaterdag brand gesticht in een coniferenhaag aan de Westergast in Zuidhorn. De brand is tussen middernacht en 3.30 uur gesticht.
Naar aanleiding van de bandstichting heeft de politie meerdere getuigen gehoord. Een getuige heeft vlak na de brand twee jongens zien wegfietsen. Zij voldoen aan het volgende signalement: - Jongen 1: Slanke blanke jongen van ongeveer 15 jaar, 1.85 - 1.90 meter lang, donker blond stijl haar, (gedragen werd tot op de schouders). Hij droeg een zwarte vest met daaronder een zwart T-shirt. Hij fietste weg op een opoefiets. - Jongen 2: jongen van ongeveer 15 jaar van ongeveer 1.70 meter lang, stevig van postuur, kort zwart haar had met aan de voorzijde een kuif. Ook deze jongen reed weg op een opoefiets. Genoemde jongens reden in een hoog tempo weg in de richting van het slootje op de Heihorst. De politie wil graag in contact komen met beide knapen of met mensen die aanslaan op de signalementen. Zij kunnen zich melden bij Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of op het politiebureau. Ook anderen die denken meer informatie te hebben over deze brandstichting kunnen zich melden.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tolbert | 112 alarmeringen Tolbert | Goedkoop Tanken in Tolbert | Supermarkten in Tolbert | Weerbericht Tolbert